ANTALYA / ALANYA - Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu

Mrt

OKULUMUZDA "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN "ATASÖZÜ VE DEYİMLER" SERGİMİZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ YUSUF YILMAZ'IN OKULUMUZU ZİYARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BU ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Değerli Veliler; artık okulumuzda öğretmeninizle herhangi bir konu hakkında yüz yüze görüşmek için önceden randevu almanız gerekiyor. Okulumuzun resmi internet sitesine girerek "randevu al" butonuna tıklayıp e-devlet şifrenizle öğretmeninizden randevu alabilirsiniz.

Şbt

Okul giriş kapısına yaptırdığımız otomatik kapı sistemi ve şifreli giriş sistemi sayesinde artık öğrencilerimiz daha da güvende. Bu çalışmayla tabiri caizse fırsattan istifade çatkapı okula girişlerin önüne geçmiş olmakla beraber; öğrencilerimizin giriş-çıkışlarını daha da güvenli hale getirmiş olduk. Bakanlığımızın randevulu giriş sistemini de entegre ettiğimiz bu sistemle Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu Alanya'da sayılır okullar arasında diyebiliriz.

Haz

CİKCİLLİ MEHMET EMİNE ÖNCÜ İLKOKULU OLARAK 286.6 KG ATIK PİL TOPLAYARAK BİRİNCİ OLDUK.

Haz

Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu olarak suya sahip çıkıyoruz.